Za pół roku dasz 5 micronów sznurek lub pianka a potem jak dasz te węglowe lub w innym układzie 5micron pianka FCBL 1micron pianka. Najlepiej jak pół roku będziesz czytał forum i instrukcje i potem napiszesz!
cześć:-) 
A to nie trzeba z a3 msc zobaczyć co się tam dzieje ? Bo żywotność ich 3-6 msc ale wiadomo w zależności od wody kamienia itd
Super pięknie dziękuje za pomoc
Jedno mi nie daje spokoju, opróżniłem trochę wody z wylewki potem 2 raz i teraz cały czas się napełnia. czy tak ma być wiem że system próbuje wyrównać poziom wody ale czy na pewno to tak długo musi trwać jak ja ulałem trochę wody a nie cały zbiornik.
A czy właśnie to długie napełnianie może mieć wpływ na to ze od razu przez czyszczeniem układu na "świeżo zapchałem membranę " czy podnieść jeszcze ciśnienie w zbiorniku (jeśli tak do do ilu ?)
Takie mam pytanie nasunęło mnie się.
Jeden wężyk jest podłączony pod jedno wyjście baterii z którego czerpie się wodę ze zbiornika w moim przypadku prawa strona
lewa strona idzie od jonizatora chyba to się tak zwie. Która woda jest lepsza i co dają te 2 wyjścia z wylewki (mam na myśli jakość wody i spożywanie)
A dokładnie mi chodzi o o to co mam pod lewy kurek podłączony czyli woda bezpośrednio z AIFIR 2000 mam rozumieć że ona jest normalnie do z pożytkowania nasączona minerałami itd dla lepszego funkcjonowania organizmu ?
Jeszcze jendo bo nie wiem czy to normalne.
Teraz upuściłem 2 litry wody od zbiornika i 500ml z biojonizatora AIFIR 2000 i system narazie sie nie napełnia. Czy tak ma być ?